Zoeken naar cursus coaching management

 
cursus coaching management
 
cursus presenteren - Leren presenteren masterclass.
Bij Talk to me leren we je impact maken met de juiste set presentatieskills. Naar de online academy. Mariska, coach bij Talk to me. Wat onze klanten zeggen. Ilse Mariska zijn beiden rasechte natuurtalenten die met hun dynamische uitstraling en professionele aanpak de aandacht van elk publiek weten te winnen. Zij bundelen nu hun expertise om ook jou aan het presenteren te krijgen. Met een interactieve workshop geven ze helder inzicht hoe je een presentatie concreet aanpakt, ze maken je bewust van je persoonlijke struikelblokken en tillen je met interactieve rollenspellen over je drempelvrees. Kortom, deze masterclass smaakt naar meer. Jan Coveliers Chirurg. De workshop met Ilse en Mariska is hands-on en heel leerrijk. A-typisch, creatief en enthousiast gegeven met heel wat praktische tips. Kristel Van Damme Yes Plan. Beide fantastische vrouwen die zichzelf zijn en aanvullend in hun cursus.
SYSTO Opleiding Professional Coach.
Het traject om gecertificeerd coach te worden was boeiend en erg verfrissend. Ik sta vandaag met een totaal andere kijk in de wereld dankzij jullie inspirerende aanpak. Ik wou jullie speciaal bedanken voor de exclusieve training die ik bij SYSTO mocht volgen afgelopen maanden. Dominique Gaul, Human Resources Geography Leader EMEA region CG Power Systems Belgium NV. De coach opleiding bij SYSTO heeft mijn verwachtingen absoluut overtroffen! Het is in geen enkel opzicht een klassieke training, het is eigenlijk meer een beleving. De interactie tussen de twee trainers en de cursisten maken integraal deel uit van de opleiding, sterker, zonder deze interactie zou er geen cursus zijn. Je ondervindt aan de lijve hoe het is om te coachen en gecoacht te worden. En de coaching die je hierdoor de facto krijgt, komt er gratis bovenop. Het voortschrijdend inzicht in wie je zelf bent als persoon, is onlosmakelijk verbonden met deze manier van trainen, en dat heb ik als een onverwachte maar zeer welkome meerwaarde ervaren. Kortom, een aanrader! Kristof Van de Loock Corani. Ik zie dat Annemie de zaken professioneel aanpakt en met zorg de cursus voorbereidt. Deze opleiding tot professional coach is onbetaalbaar.
Krauthammer Leiderschap, Management Sales Trainingen.
4 Essential Management and Leadership Skills for New Managers and Supervisors. Conflict Management Training: How to Identify Different Types of Conflict and Deal With it. The Ultimate Guide to Adapting Your Sales Process to Incorporate Remote Sales and Energise Your Team to Boost Results.
Voetbal Vlaanderen.
Coachen van remote teams Communicatie en management Opleiding management Antwerpen.
Hoe en wanneer gebruikt u ze? Welke afspraken maakt u rond interactie in het team? Welke tools worden voor welke doeleinden gebruikt? Hoe bepaalt u duidelijke rollen, verantwoordelijkheden, procedures? Leidinggeven, coaching en teambuilding op afstand. Welke opdrachten mag u delegeren?
Incompany training en coaching AnoukA Training.
Incompany training en coaching. Anouk is een gewaardeerde trainer en executive coach voor vele organisaties. Door middel van individuele coaching, workshops en management trainingen helpt zij gedreven professionals en leiders hun leiderschap te ontwikkelen. Haar aanpak tijdens incompany training en coaching is integraal, met aandacht voor het individu, de organisatie en het grotere systeem.
Training Elan.
Lees alle details. Opleiding Financieel management voor niet-financiëlen. Lees alle details. Lees alle details. Opleiding Burn-out stressmanagement. Lees alle details. Lees alle details. Lees alle details. Niet gevonden wat u zocht? Opleidingen op maat van uw onderneming of instelling zijn ook mogelijk.
Coaching van Zelfmanagement in de Zorg Pro Education.
Coaching van Zelfmanagement in de Zorg. Optimalisatie van zelfmanagement in de zorg. Avond en Dag. Bekijk de geplande locaties. Avond en Dag. Bekijk de geplande locaties. Begeleid je regelmatig cliënten en wil je hen zelf de regie laten voeren over hun behandeling en leven? Maar weet je niet hoe? Dan is deze cursus bijzonder nuttig voor jou.
Postgraduaat Coaching AP Hogeschool.
Management en Communicatie. Onderwijs en Training. Wetenschap en Techniek. Schools of Arts. Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Werken bij AP. Waarom werken bij AP? Event @ AP. Campus Spoor Noord Noorderplaats. Een recente evolutie is dat organisaties steeds vaker werken met interne coaches. Interne coaches kunnen we omschrijven als professionals die binnen de eigen organisatie de rol opnemen om vaak naast een andere rol binnen de organisatie andere medewerkers te coachen vanuit een niet-hiërarchische rol. Iets voor jou? Wil je naast je eigen professionele rol als HR-medewerker, leidinggevende, beleidsmedewerker, personeelsverantwoordelijke, studentenbegeleider, ombudspersoon of coördinator de rol opnemen van interne coach binnen je eigen organisatie? En heb je al minstens 10 jaar ervaring als leidinggevende en/of professional? Dan is dit postgraduaat iets voor jou! Wat leer je? De opleiding tot interne coach, bestaande uit twee leergangen, biedt de deelnemers een geïntegreerd ontwikkelingstraject met verschillende werkvormen.
Projectmanagement-training.be Opleidingen voor projectleiders, projectmedewerkers en projectteams.
Scholingsvoucher en subsidie. Coaching van projectleiders. Scrum in de zorg. Hoe maak je een projectplanning? Waarom lopen projecten uit en hoe dit op te lossen? Wat is Scrum? Wat is Agile? Scrum voor niet ICT organisaties. Belangrijk bericht ivm COVID-19. Laatste helft april hopen we dat trainingsbijeenkomsten weer mogelijk zijn. We volgen bij onze trainingen alle voorschriften van de overheid zodat je veilig kunt deelnemen. Verder zullen de groepen klein zijn en worden de trainingen in grote zalen gehouden zodat er voldoende afstand tussen de deelnemers mogelijk is. Let op: hierdoor zijn onze trainingen ook eerder vol. Indien een training onverhoopt toch niet live kan plaatsvinden kun je kosteloos verplaatsen naar een volgende datum of deelnemen aan een online live training via Zoom. Mocht het zo zijn dat je sowieso liever een training online volgt dan hebben we diverse elearning opleidingen en online live trainingen. Projectmanagement of Agile leren? Wij zijn gespecialiseerd in projectmanagement en agile. Bij ons kun je terecht voor opleiding, advies en implementatie van projectmatig werken. Neem contact op voor meer informatie. Direct aanmelden voor een cursus doe je hier.
Coaching Voor Mij Opleidingen voor coaches. Bekijk hier een aantal coachopleidingen.
U bent op zoek naar een coach en komt er toch niet uit? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, dan helpen wij u verder met het vinden van uw coach. Contact met Coaching voor Mij. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Coaching voor Mij?
Time Management.
Meen je dat serieus? Omdat hoe je je tijd gebruikt uiteindelijk bepaalt hoeveel geld je verdient. Dus Time Management is zeer belangrijk. Dit is geen cursus Time Management. Die zijn er al genoeg. Ik ga in op het FUNDAMENT van Time Management.
Business Coaching opleidingen Training Coaching Square.
Ontwikkel de attitude en competenties om echte verandering te ondersteunen. Word Gecertificeerd Business Coach. Beheers de fundamentals en til jouw talent en dat van je team naar een hoger niveau. Hands-on Training Micro Boosters. Kies uit een brede waaier aan impactvolle opleidingen voor professionals. 20 experten helpen je op weg. Ervaar hoe onze ruim 20 jaar ervaring een écht verschil maakt in jouw succes. ROOT Certified Coach Part 1. Dé training voor Business Managers die zichzelf en hun team via coachingskills en attitude naar een topniveau willen brengen. 8 25, dagen. Business/HR Managers interne Coaches. Dit tracject leidt tot ICF-certificatie. Bekijk het volledige programma. Ik ben op zoek naar. Gecertificeerde opleiding coach.

Contacteer ons