website_bv_01.960

De Brugsche Rugby Club kan niet bestaan zonder de enthousiaste en belangeloze inzet van onze vrijwilligers, de bRugby Vrienden.

Onze club kan beroep doen op bRugby Vrienden met een brede waaier aan ervaring en kennis die nuttig is bij de uitbouw van een rugbyclub. Zo hebben we bRugby Vrienden die helpen bij de organisatie van onze club- en teamactiviteiten en het vervoer van onze rugbyspelers bij uitwedstrijden. Daarnaast hebben we ook vrijwilligers die meehelpen bij de ontwikkeling van onze communicatie (webstek, flyers, enz.). En sommige bRugby Vrienden zorgen voor de omkadering van de trainers en rugbyteams op het vlak van EHBO en teammanagement.

De Brugsche Rugby Club is altijd op zoek naar vrijwilligers die onze sportclub willen meehelpen uitbouwen. Heb je interesse om deel uit te maken van de vriendengroep bRugby Vrienden, aarzel dan niet ons te contacteren via info@brugscherugbyclub.be.

Concreet zijn we momenteel op zoek naar:

• Teammanager 1XV Men’s¬†& Development Team
  • Communicatieverantwoordelijke (bestuursfunctie)