Brugsche Rugby Club - infra

Een eigen clubhuis…

De BRC groeit en heeft de ambitie om een eigen clubhuis te bouwen dat voldoet aan de voorwaarden voor clubs die in de nationale rugbycompetitie aantreden. Een eigen nest, met kleedkamers, cafetaria, ontmoetingsruimte, een plek voor onze toeschouwers, bewegingsruimte en zoveel meer. We kunnen niet wachten om er in de loop van 2019 onze vaste stek van te maken.

Stad Brugge steunt deze ambitie. Het College van Burgemeester en Schepenen heeft daarom in haar zitting van 2 mei 2016 principieel beslist om de activiteiten van de BRC te concentreren op de Gulden Kamer in Sint-Kruis.

De BRC is na een selectie van architecten een samenwerking aangegaan met net architectuur bvba. Zij hebben een schetsontwerp uitgewerkt, waarbij ze op een originele manier laagdrempeligheid, duurzaamheid en multifunctionaliteit combineren.

Picture3

Picture1

Picture4

Onze sponsorverantwoordelijke (Hannes Mestdagh, 0474/71.59.77) kan u het gedetailleerd schetsontwerp elektronisch bezorgen.

… vergt financiële middelen

Het bouwen van ons clubhuis vergt de grootste financiële uitdaging waar BRC tot nu toe voor staat. Hiervoor rekenen we onder meer op steun van Stad Brugge, onze leden en sympathisanten, en de organisatie van eigen activiteiten. Daarnaast zijn we ook op zoek naar sponsors die onze droom van een eigen clubhuis mee willen waar helpen maken.

Picture2

Steentje bijdragen? Bekijk de mogelijkheden!

Steun je onze droom en ambitie? Misschien wil je ons dan wel een financieel duwtje in de rug geven. Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn er mogelijkheden.

• Lotenlening: vanaf 6 november 2017

Wij verkopen 500 loten met een waarde van elk 100 euro. Jaarlijks worden er via een trekking een aantal loten terugbetaald. Iedereen krijgt uiteindelijk zijn/haar inbreng terugbetaald, gedurende de periode 2019-2028. Deze lening is zowel voor particulieren als professionelen.

Download hier alle info over de lotenlening: Lotenlening BRC
Download hier de uitgiftevoorwaarden van de lotenlening: Uitgiftevoorwaarden Lotenlening BRC

• Winwinlening: vanaf 29 januari 2018

We starten ook met een Winwinlening. Deze heeft een looptijd van 8 jaar, met een intrest en een belastingkrediet. De minimuminleg is 5.000 euro. Deze lening kan enkel worden afgesloten door particulieren.

Download hier alle info over de winwinlening: winwinlening

• Sponsoring: vanaf 6 november 2017

Voel je er wel iets voor om ons als zelfstandige of bedrijf te ondersteunen? In natura of liever financieel? Er zijn heel wat mogelijkheden. Wij willen onze sponsors een unieke positie bieden in onze sponsorportefeuille, zodat hun investering maximaal kan renderen. Daarom engageert de BRC zich dat ze voor het infrastructuurproject geen andere sponsor zal aanvaarden die dezelfde specifieke dienstverlening of producten aanbiedt als jouw bedrijf.

Download hier ons sponsordossier: Sponsordossier Infrastructuurproject

Heb je vragen over de leningen? Contacteer dan penningmeester Wim De Bruyne: kassa@brugscherugbyclub.be
Heb je vragen over de sponsoring? Contacteer dan sponsorverantwoordelijke Hannes Mestdagh: 0474/71.59.77

Picture5