De Brugsche Rugby Club heeft jarenlange ervaring met rugby. U kunt bij ons altijd terecht voor rugbyinitiaties. Wat kunnen wij precies voor u betekenen?

WAT DOEN WE?

Onder begeleiding van vakkundige trainers leren kinderen (6 – 12 jaar) of jongeren (13 – 18 jaar) met elkaar om te gaan. De sport RUGBY is een ideale sport waar humor en bewegen een belangrijke rol spelen, ook om integratie en participatie te bevorderen. Een initiatie kan 2 uur duren, maar ook een hele dag. Dat is afhankelijk van uw wensen.

De Brugse Rugbyclub organiseert initiaties die op elk moment en op elke plaats kunnen worden gehouden. Ervaren trainers verzorgen complete sessies die kinderen kunnen gebruiken ter bevordering van verschillende aspecten van het rugby of gewoon om samen te sporten.

Een initiatie voor 6 tot 12 jarigen wordt aangepast aan het niveau van de deelnemende kinderen. Ook “niet -rugbyers”, bijvoorbeeld op scholen, komen aan hun sportieve trekken. Hierbij wordt het spel op een attractieve en energieke manier voorgeschoteld.

In nauw overleg met uw trainer(s), worden de details en uw specifieke wensen voor een dagdeel of de gehele dag besproken. Na afstemming van het programma en de prijs worden de sessies ingepland op de kalender.

initiaties@brugscherugbyclub.be

Wat u kunt verwachten van onze trainers?

• Expertise en enthousiasme
  • Onze trainers zijn altijd op tijd
  • Goed materiaal die hij goed weet te gebruiken
  • Aanvaardbare prijs in overleg