Nieuwe spelers gezocht!

Posted by on Aug 9, 2017 in Algemeen | No Comments

De Brugsche Rugby Club zoekt nieuwe spelers voor de uitbouw van een nieuw Development Team. Daarom organiseren we elke vrijdag van augustus een GRATIS INITIATIETRAINING om nieuwkomers kennis te laten maken met deze fantastische sport!

Welkom op vrijdag 4 augustus, vrijdag 11 augustus, vrijdag 18 augustus en vrijdag 25 augustus van 20u-22u op ons trainingsveld bij Sport Vlaanderen Brugge (Julien Saelens, Bloso)!

🏉 Weg met de vooroordelen! Je hoeft niet groot of sterk te zijn om rugby te spelen. In deze sport zijn alle types lichaamsbouw nodig om een match te kunnen winnen! Enkel de combinatie van snelle, vinnige, dunne, stevige en sterke spelers leidt tot overwinningen!

🏉 Niets voor jou, denk je? Just give it a try! De trainingen zijn geheel vrijblijvend en zijn dé ideale manier om eens een nieuwe sport uit te proberen of je een avond uit te leven met vrienden.

🏉 Geen ervaring nodig! Het enige wat je mee moet brengen, is een grote dosis enthousiasme, stevige kledij die tegen een stootje kan en loop- of voetbalschoenen.

🏉 Doelgroep? Wij zoeken mannelijke spelers vanaf 16 tot … jaar. Iedereen welkom! Behoor je niet tot die categorie? Contacteer ons dan en woon een gratis training van de jeugdploegen of het vrouwenteam bij!

🏉 Get in touch! Mail gerust naar info@brugscherugbyclub.be of contacteer ons via Facebook als je vragen hebt.