Meer resultaten voor personal

 
personal
 
Personal Training Brooklyn Gym.
Hoe verloopt personal training? De eerste stap bij personal training is een intake gesprek waarbij de personal trainer samen met jou de doelstellingen gaat bespreken en bepalen. De personal trainer streeft ernaar om de doelstellingen realistisch en haalbaar op te stellen.
personal
Personal Training Lifestyle Consultancy.
De Personal Trainer past zich aan uw behoeften en wensen aan, hij is flexibel en laat u op een gezonde manier uw sportieve grenzen verkennen en uiteindelijk ook verleggen. Veel van de oefeningen die uw Personal Trainer u aanleert, kan u ook veilig thuis uitvoeren.
personal
Home Origin Personal Training.
Bij Origin Personal Training Performance Center, is alles dat we doen van begin tot einde van de hoogste kwaliteit, om er voor te zorgen dat u uw doelstelling voor een gezonde en fitte levensstijl bereikt. Schrijf je in voor een gratis Personal Training Screening!
personal
Personal Training The Vibe.
Een PT helpt je je doelen te bereiken, met behulp van een op maat gemaakt programma. In overeenstemming met je personal trainer leg je in de agenda zelf de trainingsmomenten vast. Een personal coach vormt jouw klankbord en voorziet je van alle nodige informatie, tips en tricks, zowel op fysiek als mentaal vlak.
personal Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Turks Chinees. Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend." Suggesties: personal trainer personal computers personal trainers.
Personal Training bij Fit-Out.
We cross the limits en ook de jouwe! Wil je nog meer gemotiveerd worden en nog meer resultaat behalen? Kies dan voor personal training! Onze gecertificeerde personal trainers hebben elk hun eigen specialiteit en zullen je bijstaan, opvolgen en vooral motiveren om samen jouw doelstelling te behalen.
personal
Het is jouw sleutel tot succes. Wil je ontdekken of het ondernemerschap iets voor jou is? Kom dan naar ons gratis Starterslab. Daar krijg je een voorproefje van wat het betekent om als zelfstandige te werken. Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren? Absoluut, we hebben een breed gamma aan cursussen rond het thema Coaching. Check het aanbod, schrijf je in en word een veelzijdig coach! cpAllroundGroupModalText01 3 cpAllroundGroupModalText02. cpAllroundGroupModalText03 Personal Trainer Expert cpAllroundGroupModalText04 264 cpAllroundGroupModalText05. Personal Trainer Expert.
Personal Training bij Fit-Out.
We cross the limits en ook de jouwe! Wil je nog meer gemotiveerd worden en nog meer resultaat behalen? Kies dan voor personal training! Onze gecertificeerde personal trainers hebben elk hun eigen specialiteit en zullen je bijstaan, opvolgen en vooral motiveren om samen jouw doelstelling te behalen.
Persoonlijke service en vermogensbeheer ING België.
ING Personal Banking. Haal uw voordeel uit de expertise van uw Personal Banker, de persoonlijke relatiebeheerder die samen met u een financiële strategie op maat uitwerkt. Uw Personal Banker is er voor u, maar ook voor uw gezin. Onze globale aanpak is gebaseerd op 4 thema's' uw bescherming en die van uw gezin, uw pensioen, uw beleggingen en uw projecten.
Personal. Sportpraktijk.
Start your Personal. Maak een afspraak. PROMO: FEBRUARY IS FOR BIKE MAINTENANCE. Reserveer jouw bikefitting in februari en betaal slechts 199 EUR ipv 250 EUR. Je kan jouw biketting laten doen van februari tot en met april. Het begin van het jaar is de ideale moment om te sluiten aan jouw trainingsprogramma en/of fietspositie.
Personal training Schilde Groepspraktijk Manos.
Overtollig vet wegwerken? Dan is personal training bij Manos hetgeen je zoekt! Personal training bij Manos richt zich op mensen die op een efficiënte, veilige en wetenschappelijk onderbouwde manier willen sporten. Van beginnend sporter tot meer ervaren sporter, Manos is toegankelijk voor iedereen.
personal
Sport is veel meer dan zo snel mogelijk lopen of zo hard mogelijk slaan. Gelukkig krijg je in de cursus Sport en Motivatiecoach alle ingrediënten mee om jezelf om te scholen tot allround Sport en Motivatiecoach. Een groot deel van een topprestatie wordt geleverd tussen de oren. Hoe je de motivatie bij je klanten aanwakkert en op peil houdt, leer je in de module Sportpsychologie. Daarna leer je als geen ander hoe je andere voorziet van sportschemas op maat en hoe je sporters hun hoogtepunt laat bereiken én verleggen. Is je honger na de module Sportmarketing nog niet gestild, kan je nog kiezen tussen Sportvoeding of Sportmassage om je repertoire helemaal af te maken. Na deze cursus neem je als coach een vliegende start! cpObligatoryChildCapital: Personal Coach. Werknemer in een gezondheidsinstituut. Sport, bewegings of motivatiecoach in een coachingsbureau. Sportmarketeer, voedingsadviseur of sportmasseur bij een sportclub of fitnesscentrum/li. Zelfstandig sportcoach of personal coach.

Contacteer ons