Meer resultaten voor coaching opleiding amsterdam

 
coaching opleiding amsterdam
 
opleiding psychotherapie amsterdam - Lid NVPP Nederlandse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie.
Frans Stortelder Psychiater Amsterdam Centrum. Heeft u psychische hulp nodig? Neem contact op. Praktijk voor psychotherapie. Frans Stortelder, Psychiater Amsterdam. 1015 CP Amsterdam. of per email. Psychodynamische psychotherapie bij jongeren, studenten en volwassenen. Partner-Relatie therapie; Farmacotherapie. Angst en depressieve klachten, Persoonlijkheidsproblematiek. ADHD bij jongeren, studenten en volwassenen. Seksuele identiteitsproblematiek en ouderschap. In het eerste gesprek kijk ik samen met u wat uw probleem is en of het geschikt is voor de vrije praktijk. Vervolgens zet ik samen met u in enkele intakegesprekken uw gezinsachtergrond, levensloop en persoonlijk functioneren op een rij, om uw huidige problemen beter te kunnen begrijpen en als basis voor de verdere behandeling. In de psychotherapie stel ik me vooral op als gids, die gericht is op het stimuleren van een zoekproces naar uw innerlijke wereld en naar bewustwording en inzicht in ongezonde emotionele reactiepatronen, die verantwoordelijk zijn voor uw klachten en persoonlijke problemen. Vervolgens onderzoek ik samen met u hoe die patronen van vroeger uit zijn ontstaan en hoe ze vervangen kunnen worden door meer efficiënte reactiepatronen. In de therapie ligt het initiatief bij u en wordt u aangespoord tot zelfonderzoek. Als ervaren gids begeleid ik deze zoektocht tot een positief einde.
Over Mariella Serra, gecertificeerd talentcoach voor vrouwen, Amsterdam. Facebook. Instagram. LinkedIn. Pinterest. Twitter.
Als eerste coach in Nederland volgde ik in 2013 de training van Gallup USA, om zo nog beter individuele medewerkers en teams te coachen aan de hand van hun talenten. Persoonlijke ontwikkeling op basis van al aanwezige talenten zorgt voor snelle, energie-gevende en duurzame exponentiële groei. Ik werk onder andere met de geweldige tool van Gallup waaraan meer dan 50 jaar wetenschappelijk onderzoek is voorafgegaan. Hiervoor heeft Gallup miljoenen mensen van laag tot hoog geschoold geïnterviewd. Gallups Strenghts Coaching is gebaseerd op een test om de unieke talenten van individuen te vinden en te ontwikkelen. Gecertificeerd Strengths Strategy Coach Master Talenten opleiding. Meer info
amsterdam
Home.
Word lid van ICF NL / Join ICF. Waarom ICF / Why ICF. De gouden standaard / The Golden Standard. Voordelen / Benefits. Verzekering / Insurance. Business Partners Solutions. Voordeel / Benefits ICF Global. Vind een coach / Find a Coach. ICF Coach Finder. Beleef coaching / Experience Coaching. Ga naar / Go to CCF Global.
amsterdam
Certified Agile Coach 12-daagse opleiding.
19 april 2021. Amsterdam en live online. Prijs / Inschrijven. Meer over de opleiding.: Certified Agile Coach. In deze 12-daagse officiële post-HBO registeropleiding wordt u opgeleid tot Certified Agile Coach. Certified Agile Coach trainingsmogelijkheden. Optie 1: 12-daagse officiële post-HBO registeropleiding fysiek en live online Optie 2: In-company training fysiek en live online. Certified Agile Coach van agile professional naar agile coach. In deze unieke 12-daagse officiële post-HBO registeropleiding wordt u opgeleid tot agile coach en brengt u de agile transformatie tot leven. Als agile coach doorleeft u de agile waarden, principes en praktijk en bent u de ambassadeur en het rolmodel van uw organisatie. Tijdens deze intensieve en interactieve Certified Agile Coach opleiding wordt u getraind in de agile coaching vaardigheden en leert u mensen op individueel en groepsniveau in beweging te brengen.
amsterdam
Thomas van Zwieten Training, Coaching Opleiding Amsterdam.
Drimble Bedrijvenregister Noord-Holland Regio Amsterdam Thomas van Zwieten Training, Coaching Opleiding. Thomas van Zwieten Training, Coaching Opleiding. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Amsterdam. Het adres van Thomas van Zwieten Training, Coaching Opleiding is Nieuwe Prinsengracht 110 2 in Amsterdam.
coaching opleiding
Professional Coach Post-HBO Registeropleiding Inzicht.
Masterclass tot Kindercoach. Over organisatie ontwikkeling. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Teamtraining Feedback en Communicatie. Teamtraining Emotionaliteit versus Professionaliteit. Teamcoaching en MT-begeleiding. Coaching on the Job. Burn-out Preventie en Herstel. Coaching voor Kinderen en Jongvolwassenen. Onze visie en werkwijze. Locaties en faciliteiten. Kwaliteit en certificeringen. Nieuws en inspiratie. Post-HBO Registeropleiding tot Professional Coach. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Learningtrack Personal Development Entrepreneurs. Masterclass Systemisch Coachen. Masterclass Coachen op Kernemoties. Masterclass Executive Business Coaching. Masterclass Intuïtief Coachen. Masterclass tot Kindercoach. Over organisatie ontwikkeling. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Teamtraining Feedback en Communicatie. Teamtraining Emotionaliteit versus Professionaliteit. Teamcoaching en MT-begeleiding. Coaching on the Job. Burn-out Preventie en Herstel. Coaching voor Kinderen en Jongvolwassenen. Onze visie en werkwijze. Locaties en faciliteiten. Kwaliteit en certificeringen. Nieuws en inspiratie. In contact met Inzicht. Kom in contact met een van onze coaches voor een kennismakingsgesprek. Huis ter Duinstraat 27. 2202 CS Noordwijk. 3012 KN Rotterdam. 3581 ET Utrecht. 1011 BH Amsterdam.
amsterdam
Opleiding Open Universiteit Open Universiteit.
De theoretische cursus is door het Nederlandse Instituut voor Psychologen www.psynip.nl geaccrediteerd voor registratie/herregistratie van psychologen in de registers Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP en Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP. Let op: de cursus zelf is geen volledige opleiding tot coach of psycholoog en is niet voldoende voor de volledige registratie in de genoemde registers van het NIP.
coaching assertiviteit
Coach Amsterdam Samenvijf.
Een opleiding tot Coach, met een Inuka certificaat.; Een startsalaris van 1077, euro per uur met doorgroeimogelijkheden.; Een pensioenregeling en 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.; Flexibel werken vanuit huis, op tijden dat het jou uitkomt.; Je staat aan de wieg van een innovatieve onderneming met een baanbrekende aanpak.; Professionele begeleiding en coaching tijdens je werk en ambitieuze collegas. Heb je interesse? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief! Wil je meer informatie over de vacature of wil je direct een recruiter spreken? Bel, Whatsapp of mail met Frans Zantman 0641548099 of frans@samenvijf.nl. Stuur ons je sollicitatie! Heb je interesse? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief! Wil je meer informatie over de vacature of wil je direct een recruiter spreken? Bel, Whatsapp of mail met Frans Zantman 0641548099 of frans@samenvijf.nl. Het is niet langer mogelijk om te solliciteren op deze vacature. op zoek naar meer zingeving in je werkweek? Het is tijd voor iets nieuws. Neem contact op. 1043 NX Amsterdam.
Coaching opleiding Onderwijs Leerkrachten Avans.
Door deze opleiding tot coach onderwijs word je in staat gesteld de veranderende onderwijsvraag in kaart te brengen en hierop in te spelen. Neem gerust contact op over onze opleidingen tot coach post hbo. Wil je je verder ontwikkelen en trainen met een cursus coaching in het onderwijs, maar heb je geen idee welke coaching opleiding het best bij jouw situatie past?
Master in Coaching Amsterdam Nederlandse editie.
De meeste sessies in Amsterdam vinden plaats op het Johan Cruyff Institute, Laan der Hesperiden 118, 1076 DX Amsterdam. Modaliteit: On Campus in Amsterdam. Ook beschikbaar in het Engels. Prijs: 8.890, incl. Bestaande uit 798250, collegegeld en 90750, inschrijfkosten. Dit bedrag is inclusief studiemateriaal, het digitale leerplatform en de persoonlijke coach 10 uur. Betalingsmogelijkheden: Betaling in termijnen mogelijk; vraag naar de voorwaarden. Speciale voorwaarden: Korting voor alumni en leden van gerelateerde instellingen. Aanmelden: Inschrijving open tot de start van het programma. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het programma kan onderhevig zijn aan veranderingen. De instelling behoudt zich het recht voor de editie van het programma te annuleren indien het minimum aantal deelnemers niet bereikt wordt. De Master in Coaching is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer zelf-kennis en zelf-ontwikkeling om zichzelf te verbeteren als sportcoach of managers.
Coaching Voor Mij Opleidingen voor coaches. Bekijk hier een aantal coachopleidingen.
Stad: Amsterdam geaccrediteerd: ja. Emotionally Focused Therapy EFT is een nieuwe vorm van relatietherapie. Met EFT verbetert de emotionele verbondenheid van partners in een relatie. EFT is een bewezen effectieve behandelmethode; de meeste echtparen ervaren na EFT meer verbondenheid in hun relatie. Stad: Den Haag geaccrediteerd: ja. Erkende Post HBO Coaching Opleiding. Wil je echt goed leren coachen en mensen een wezenlijke verandering door laten maken? In deze coachopleiding leer je het beste in jezelf en anderen aan te boren. Je leert coachen vanuit je diepste bewustzijn. We werken met een vernieuwende aanpak van bewezen psychologie en tijdloze wijsheid. Je leert wat het beste werkt in deze coach opleiding. Word erkend gediplomeerd coach. Zodat je zelfstandig als coach aan de slag kunt of coaching kunt toepassen in je dagelijks werk. Ontwikkel jezelf, ontwikkel meesterschap in coaching. Jij staat centraal in deze opleiding tot coach. Meesterschap in coachen gaat verder dan alleen vaardigheden, kennis en methoden. De kunst is om dit alles te integreren in jezelf. En wijs toe te passen als coach. Kortom, het gaat vooral om het leren inzetten van jouw eigen intuïtieve wijsheid. Om wie en hoe jij bent. De beste coaching opleiding voor jou?
Jongerencoaching in Amsterdam.
Spring naar content. Voor psychologie en coaching in Amsterdam en Amstelveen Westwijk. Systeemtherapie voor gezinnen. Psycholoog bij somberheid of depressieve gevoelens. Psycholoog bij angst. Psycholoog bij stress en burn-out. Psycholoog bij rouw en verliesverwerking. Psycholoog bij verwerking trauma. Systeemtherapie voor gezinnen. Psycholoog bij somberheid of depressieve gevoelens. Psycholoog bij angst. Psycholoog bij stress en burn-out. Psycholoog bij rouw en verliesverwerking. Psycholoog bij verwerking trauma. Enthousiast, betrokken, scherp en creatief. Werkervaring en opleidingen. Afgestudeerd aan de universiteit van Leiden als ontwikkelingspsycholoog. Sinds 2004 werkzaam geweest als psycholoog en coach binnen verschillende grotere en kleinere instellingen. Ruime ervaring in het werken met zeer uiteenlopende doelgroepen en gespecialiseerd in het werken met gezinnen. Naast verschillende opleidingen binnen haar vakgebied, heeft zij een opleiding gevolgd tot kundaliniyogalerares en zeer goede ervaringen met Emotional Freedom Techniques.
Coach Opleiding in 8 dagen NOBCO erkend Amsterdam.
In de intervisie-groepen oefen je wekelijks 3 uur de coachingstechnieken en interventies bediscussieer je de theorie. Je krijgt systematische feedback op je professioneel handelen. Inhoudelijke knelpunten die je in deze wekelijkse intervisiegroep ontdekt, kun je binnen de lessen weer bespreken waardoor de vakdocent je adviezen kan geven. Hierdoor krijgt je veel aanknopingspunten aangereikt om in uw eigen groeiproces verder te komen. De studenten Beroepscoach Practitioner volgen naast de intervisie ook supervisie en leertherapie. Supervisie: wijsheid in ambacht. In de opleiding begin je direct met het begeleiden van coachees. Je gaat onder supervisie mensen begeleiden met coachingsvragen. Coaching is een ambacht. Om het vak onder de knie te krijgen is ervaring nodig. Ervaren staat voor het andere leren, het levend leren. Het gaat niet alleen om datgene wat de theorie tot leven kan brengen, maar ook kan overstijgen. Ervaring op zich is dus geen garantie voor wijsheid en vakbekwaamheid. Ervaring dient bewerkt en verwerkt te worden in een leerproces.

Contacteer ons