Zoeken naar cursus coaching

 
cursus coaching
 
Verkooptraining open en maatwerk ISA Trainingen ISA Training.
Verfrissend, prikkelend en effectief. 97% van onze klanten zijn zeer tevreden over ISA. Onze verkooptrainingen zijn ontwikkeld voor verkopers, die hun commerciële en communicatieve vaardigheden willen verbeteren om meer uit hun verkoopinspanningen bij bestaande én nieuwe klanten te halen. Ons verkooptraining aanbod. ISA biedt verkooptrainingen, sales coaching en online sales testen op het gebied van.: Adviseren verkopen / consultative selling. Call center training. New business development. Omgaan met prijsbezwaren. Up en cross selling. Rode draad in al onze trainingen is communicatie en beïnvloeding. Open / Individuele verkooptraining. In 2020 zijn er weer diverse open trainingen met maximaal 8 deelnemers per groep.: Adviserend Verkopen Omzet verhogen bij nieuwe en bestaande klanten. Maatwerk in-company verkooptraining. Wij maken maatwerk trainingen in-company die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie, markt en klanten. Sinds 1990 hebben wij veel expertise opgebouwd op het terrein van de automotive branche en trainen wij mensen van importeurs, dealers en parts leveranciers. Kijk hier voor onze automotive trainingen. Unieke Sales Test. De Sales Indicator is een online test, die als doel heeft te onderzoeken of een potentiële medewerker geschikt is voor een commerciële functie.
cursus presenteren - Leren presenteren masterclass.
Bij Talk to me leren we je impact maken met de juiste set presentatieskills. Naar de online academy. Mariska, coach bij Talk to me. Wat onze klanten zeggen. Ilse Mariska zijn beiden rasechte natuurtalenten die met hun dynamische uitstraling en professionele aanpak de aandacht van elk publiek weten te winnen. Zij bundelen nu hun expertise om ook jou aan het presenteren te krijgen. Met een interactieve workshop geven ze helder inzicht hoe je een presentatie concreet aanpakt, ze maken je bewust van je persoonlijke struikelblokken en tillen je met interactieve rollenspellen over je drempelvrees. Kortom, deze masterclass smaakt naar meer. Jan Coveliers Chirurg. De workshop met Ilse en Mariska is hands-on en heel leerrijk. A-typisch, creatief en enthousiast gegeven met heel wat praktische tips. Kristel Van Damme Yes Plan. Beide fantastische vrouwen die zichzelf zijn en aanvullend in hun cursus.
Bladeren in opleidingen, cursussen en trainingen in Coaching Intermediair.nl.
Is de Post HBO opleiding tot professioneel coach iets voor jouDe TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach. We bieden je de. 87, 28 reviews. 11-daagse post-hbo-erkende opleiding Professionele Coaching Een CB-professioneel coach richt zich zowel op het coachen van individuen als van teams. Lees meer
relatietherapie cursus
Basiscursus Coachen en Coachend Begeleiden Windesheim.
Je leert de basisbeginselen van coaching door middel van gesprekken en video-analyse. Heb je ervaring met coaching en heb je de bijbehorende vaardigheden al onder de knie? Dan kun je met deze cursus ook heel goed je competenties opfrissen. Tijdens de cursus zijn er verschillende werkvormen.: Lees verder
Traject: Communicatie coaching Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
De online cursus zal bestaan uit een combinatie van online leerpaden en live-sessies waarin we het geleerde oefenen in grote en kleine virtuele groepen. Dit vierdaags traject wordt aangeboden in volle dagen, gespreid over enkele maanden. Op die manier kan je de geleerde inzichten meteen toepassen in de praktijk en omgekeerd: je eigen praktijk in de vorming binnenbrengen en je ervaringen delen. Inhoudelijke vragen: michaelle.vanmoer@kdg.be, lieve.driessen@kdg.be, heidi.lagast@kdg.be, annelies.vansantvliet@kdg.be, katrien.hens@kdg.be. Praktische vragen: natalie.vanranst@kdg.be of mdo.events@kdg.be. Ben je mentor en begeleid je een student van KdG uit de lerarenopleiding Kleuter, Lager, flex Kleuter en Lager of Secundair onderwijs of uit de BaNaBa Zorgverbreding en Remediërend leren / Buitengewoon onderwijs of medewerker van het ondersteuningsnetwerk onderwijs? Wil je meer leren over coachen? Dan is deze vierdaagse online training iets voor jou. Dit traject in voorjaar 2021 is gratis voor partnerscholen en voor mentoren die dit academiejaar een student van KdG begeleiden. Voor alle andere deelnemers is het traject betalend. Het traject wordt gegeven door een opleidingsteam van lectoren die allen verbonden zijn aan de lerarenopleidingen van KdG en met expertise in coaching en communicatie van zowel studenten als mentoren. Lees verder
Meer Leven IN je Kracht Een Cursus in Wonderen, door Lieve Michels, personal coach.
Verdriet dat blijft hangen, boosheid die je overvalt, moeite hebben in het omgaan met die buur of collega, gejaagd je werk doen. Het lijkt alsof we vastzitten in een patroon dat bij ons hoort. Leesgroep Een Cursus in Wonderen in het dagelijkse leven.
Coaching cursus, workshop, opleiding activate.me.
Zoek op trefwoord. cursus time management. emotional freedom technique EFT. Kleur Licht Therapie. knutselen met kinderen. Koken met kids. make up workshop. piano leren spelen. stoppen met roken. We vonden 753 Coaching resultaten. Wil je Coaching resultaten in je buurt, geef dan een locatie in. We hopen dat je uit alle Coaching mogelijkheden een gepaste keuze kan maken. Samen met mijn paard wil ik je in contact brengen met wie jij diep vanbinnen bent. Samen gaan we op zoek naar de oplossing die bij jouzelf. Equicoaching, bewustzijn, burn out, eigenwaarde, natuurcoaching, paardencoaching. Exacte locatie op aanvraag, 1880 Kapelle-op-den-Bos. Tarayogini heeft een ruim aanbod zowel naar bedrijven als privépersonen. Het aanbod bestaat uit: Gecertificeerde opleidingen: Yoga. coaching opleiding, mindfulness training, burn out, opleiding therapeut, mental coach, opleiding Yoga docent gecertificeerd.
cursus coaching
Sport is veel meer dan zo snel mogelijk lopen of zo hard mogelijk slaan. Gelukkig krijg je in de cursus Sport en Motivatiecoach alle ingrediënten mee om jezelf om te scholen tot allround Sport en Motivatiecoach. Een groot deel van een topprestatie wordt geleverd tussen de oren. Hoe je de motivatie bij je klanten aanwakkert en op peil houdt, leer je in de module Sportpsychologie. Daarna leer je als geen ander hoe je andere voorziet van sportschemas op maat en hoe je sporters hun hoogtepunt laat bereiken én verleggen. Is je honger na de module Sportmarketing nog niet gestild, kan je nog kiezen tussen Sportvoeding of Sportmassage om je repertoire helemaal af te maken. Na deze cursus neem je als coach een vliegende start! cpObligatoryChildCapital: Personal Coach. Werknemer in een gezondheidsinstituut. Sport, bewegings of motivatiecoach in een coachingsbureau. Sportmarketeer, voedingsadviseur of sportmasseur bij een sportclub of fitnesscentrum/li. Zelfstandig sportcoach of personal coach. Personal Trainer Expert. Zijn sport en coaching helemaal jouw ding? Droom jij ervan om sporters te begeleiden op hun weg naar de overwinning? Dan is de opleiding personal expert jou op het lijf geschreven!
City Coach laat jongeren kennismaken met het begeleiden van sportieve activiteiten Antwerpen.be.
Lees meer over de cursus en schrijf in. Arvid van Leeuwen. coördinator City Coach. 03 270 31 44 of 0485 48 78 17. Deel dit artikel. Dit artikel is gedeeld door. Grote Markt 1. BTW BE 0207.500.123. 03 22 11 333 gtnbspelke; werkdag van 9 tot 17 uur. ntypelisttitleUitgepraat, met de staditemslabelContacteer, de het bij de staditemslabelVacatures, en werken voor stad en gepensioneerden van de instellingen" thirdlinkfunctionfooterLinkClicked." Iets onduidelijk op deze pagina? Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Laat het ons weten. Maatregelen en veelgestelde vragen. Vrije tijd, sport en cultuur. Persoon en levensmomenten. Parkeren en mobiliteit. Afval en milieu. Wonen en bouwen. Jobs en ondernemen. Sociale hulp en zorg.
Coachingscentrum De Prioriteit, sterk in persoonlijke life coaching, cursussen persoonlijke ontwikkeling en emotioneel lichaamswerk.
Coachen met NLP basics. Basiscursus thematisch coachen. Thematisch coachen met paarden. Cursus assertiviteit en zelfvertrouwen. Assertiviteit en zelfvertrouwen. Individuele Burn out coaching. Erkend als dienstverlener door de Vlaamse overheid! Erkenning van het ministerie voor werk en sociale economie! Maandelijkse update ontvangen?
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
Joost van Andel is trainer en coach. Na zijn studies bedrijfskunde en bedrijfseconomie werkte hij in het bedrijfsleven om vervolgens de overstap te maken naar het hoger onderwijs. Hij volgde meerdere post-hbo opleidingen tot coach/therapeut bij Phoenix Opleidingen. Joost is aangesloten bij beroepsvereniging het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen NVPA en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ. Zowel binnen de HU als in zijn eigen praktijk begeleidt hij individuen en teams bij hun ontwikkeling. Daarnaast doet hij promotieonderzoek op het gebied van coaching voor consultants. Dianne Beunk is van huis uit psycholoog en werkt sinds 1995 als individueel en teamcoach. Zij heeft hiervoor diverse coachopleidingen gevolgd en is momenteel Vitaloog in opleiding. Een Vitaloog adviseert en coacht individuen, teams en organisaties naar meer vitaliteit, zodat zij meer resultaat halen uit hun talenten, loopbaan en werk leven. Zij werkt parttime als docent bij de Hogeschool Utrecht en parttime als freelance coach en organisatieadviseur, onder andere als partner bij Bureau Kikken.
575 Coach Opleidingen Coaching Trainingen vergelijken op Springest!
group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 12 HBO star 94, 7 ervaringen. Opleiderscore: star 92, Associatie voor Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 92, uit 41 ervaringen. Opleiding Professioneel Trainer/Coach. place s-Hertogenbosch, Alkmaar en 44 andere regio's.' Opleiding Professioneel Trainer/Coach Deze zeer intensieve opleiding is uitgekozen tot de hoogst gewaardeerde opleiding van Nederland en uit. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Extra informatie: 3.750 als je de opleiding zelf betaalt of ZZP'er' bent je hoeft dan geen btw te betalen, omdat we een CRKBO geregistreerde opleiding zijn. btw als je werkgever of een instantie de opleiding voor je betaalt. group Maximaal 16 personen kunnen deelnemen aan deze training.
Vind een WW Workshop voorheen cursus in de buurt WW België.
Workshops op locatie en/of online samen met je WW Coach en WW Members. Vind een Online Workshop. Vind een Workshop. Wat is een WW Workshop? Een Workshop is een wekelijkse coaching sessie waarin de focus ligt op jou en je gezondheid.
cursus coaching
Je kiest zelf hoe lang je over de opleiding doet je kan bij ons op school examen afleggen tot 5 jaar na start van de opleiding en combineert je studie dus makkelijk met een job en/of gezin! Wat als ik tijdens het studeren van mijn thuiscursus een vraag heb over de leerstof? Je krijgt een jaar lang begeleiding van een ervaren docent, dit is inbegrepen in het cursusgeld. Via een studentenplatform kan je vragen stellen aan je docent, maak je oefeningen en dien je taken in. Deze begeleiding kan indien je dit wil nog verlengd worden. cpExemptionModalText01 Online Coaching cpExemptionModalText02 cpExemptionModalText03 cpExemptionModalText04.

Contacteer ons