Resultaten voor hbo opleiding coaching

 
hbo opleiding coaching
 
Certified Agile Coach 12-daagse opleiding.
Om de Certified Agile Coach opleiding succesvol te kunnen doorlopen, gaan wij ervan uit dat u minimaal 1 jaar ervaring heeft in de rol van scrum master, product owner of agile coach of dat u praktische werkervaring heeft met de agile principes. Lees meer
hbo sales
Post-HBO Basisopleiding tot paardencoach. Facebook. LinkedIn. Twitter. YouTube.
Je moet tijdens de opleiding beschikking hebben over één of meerdere eigen of verzorg-paarden voor de praktijkopdrachten.; Je hebt een videocamera/fototoestel/telefoon met video-opname functie nodig alle smartfoons beschikken tegenwoordig over deze functie.; Je moet de mogelijkheid hebben om de video opnames direct op het internet te uploaden via je telefoon of je hebt een computer waar je de video-opnames op kan zetten met behulp van een kabeltje of een sd-kaart-lezer.; Je hebt toegang tot internet nodig.; Je moet minimaal één dagdeel per week tijd hebben om te studeren en oefenen. Studiebelasting: ca 285 uur totaal, 102 uur verplichte contacturen bij de Post-HBO opleiding, de overige uren bestaan uit zelfstudie, oefenen met praktijkopdrachten met je eigen paard, zelfreflectie en begeleiding op afstand in de vorm van online supervisie. Studiebelasting van de opleiding op afstand is ca 100 uur. Hiervan zijn 26 uren online live bijeenkomsten. Studenten van de Post HBO leergang zijn verplicht om alle praktijkdagen te volgen. Indien deze gemist worden dan moet een vervangende opdracht gemaakt worden. Meer info
Oplossingsgericht werken en coachen Cursus NHL Stenden.
Houd rekening met een voorbereidingstijd van ongeveer 4 uur per lesdag. Om deze cursus te volgen heb je een relevant hbo of mbo 4-diploma nodig. Daarnaast is het belangrijk dat je werkzaam bent in een relevant beroep, bijvoorbeeld in de sociale sector, zorg, welzijn of het onderwijs. Leren in de praktijk is een belangrijk onderdeel van de cursus Oplossingsgericht werken en coachen: jouw werkplek is ook jouw leeromgeving. Tijdens de contactdagen wordt de theorie continu aan jouw beroepspraktijk gekoppeld. Samen met je medecursisten bespreek je hoe je oplossingsgericht werken en coachen kunt toepassen in je werk. Er is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. NHL Stenden Hogeschool is deelnemer in de landelijke participantengroep van de IAG-methodiek, samen met 20 instellingen en 3 andere hogescholen. We zijn nauw verbonden bij de doorontwikkeling van de IAG-methodiek en dragen bij aan het concept elk jaar bewezen beter. De cursus Oplossingsgericht werken en coachen start bij voldoende inschrijvingen. Je kunt de cursus volgen in Utrecht, Leeuwarden of Zwolle. Bij voldoende deelnemers start een groep in het voor en najaar. De cursus start op het moment dat er voldoende inschrijvingen zijn. Je hebt 2 trainingsdagen. De lesdagen zijn van 09.30 tot 16.30 uur.
HBO Communicatie en Effectief Beïnvloeden met coaching Van Soest-Koedam opleidingen trainingen coaching.
HBO Communicatie en Effectief Beïnvloeden met coaching. Met deze unieke samenvoeging van communicatie en effectief beïnvloeden in één opleiding kunt u het communicatiedoel beter bereiken. Tijdens deze boeiende en leerzame opleiding komen de kennis en vaardigheden van communicatie en effectief beïnvloeden uitgebreid terug.
Post-hbo cursus Coachen in het onderwijs Hogeschool Rotterdam. Combined Shape.
Zoeken Inloggen English. Post hbo trainingen en cursussen. Gedrag en maatschappij. Media en ICT. Begeleiding en Voorzieningen. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Feiten en cijfers. Coachen in het onderwijs. In het onderwijs neemt coaching een steeds belangrijkere plaats in. Deze coaching is een vorm van directe begeleiding om de leerkracht optimaal te laten functioneren. Dit gebeurt door voortdurende zelfreflectie op het eigen professioneel handelen. Een leidinggevende, coördinator of aangewezen coach moet daarom beschikken over voldoende vaardigheden. De cursus Coachen in het Onderwijs van Post-hbo-onderwijs biedt u als coach in het onderwijs de kans uzelf verder te professionaliseren. U zult hiervoor uw repertoire verder ontwikkelen en uitbreiden. U leert mensen en processen coachen waarbij u zich richt op resultaat. Hiermee vergroot u de professionaliteit van de collegas en ook van de organisatie als geheel. Praktijk en theorie komen goed verdeeld aan bod tijdens de 6 bijeenkomsten. Leren met lef. Meld je aan voor deze cursus Aanmeld mogelijkheden Vragen? Bel: 010 794 6654. Of mail Online open dagen. Vraag de brochure aan. Wil ik niet aangeven. Ik wil graag in de toekomst geïnformeerd worden over deze opleiding en de activiteiten van Hogeschool Rotterdam.
Home LeefstijlCoach Academy Post HBO Registeropleiding tot LeefstijlCoach.
De Post-HBO LeefstijlCoach Opleiding. Open avond AANMELDEN. Jij als Coach. Dit zeggen onze deelnemers. De docenten zijn top. Ze kunnen de stof heel duidelijk uitleggen en weten goed waar ze het over hebben. Ze hebben ruime ervaring en dat kun je merken.
Teamcoaching. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
En bekijk thuis rustig het aanbod. De opleiding start 15 februari 2022. Werk je als teamcoach of wil je als teamcoach aan de slag. Ben je leidinggevende en word je coachend leidinggevende of teamcoach van meerdere zelfsturende teams. Deeltijd Post-hbo 6 dagen. Nijmegen Groenewoudseweg 1. In het kort. 6 dagen Duur Start: 15-02-2022 Vervolg: 15-03, 12-04, 17-05, 14-06, 06-09 en 01-11. 78 uur totaal Studiebelasting. 36 uur Contacturen. 42 uur Zelfstudie. 1795, Kosten prijspeil 2021. Je verrijkt je kennis en reflecteert op je houding en vaardigheden. Hiervoor gebruiken we uitdagende werkvormen, zoals systemische opstellingen in het klein en in het groot. Deze verbeelding helpt om het systeem te ervaren in zijn vraag. Je leert een praktisch intervisiemodel kennen en toepassen. Je bewerkt casuïstiek uit je eigen begeleidingspraktijk en reflecteert op je professioneel handelen door middel van intervisie. We werken veel met eigen casuïstiek van cursisten vanuit action learning. De deelnemers van de cursus Teamcoaching zijn werkzaam in verschillende sectoren. We organiseren de cursus zo dat cursisten met verschillende achtergronden van elkaars praktijksituaties leren. Casuïstiek en reflectie spelen hierbij een belangrijke rol. Op basis van het Kookboek voor teams bekijken we samen welk recept bij de casuïstiek past.
Opleiding Online coaching CIVAS Opleidingen.
Volg de opleiding Online coaching en help mensen online begeleiden naar ontwikkeling en gedragsverandering. Met deze opleiding doe jij alle vaardigheden op om als professioneel online coach cliënten tijd en plaatsonafhankelijk te begeleiden met een online coachtraject. Deze digitale vorm van coaching vraagt om specifieke communicatie en schrijfvaardigheden van de coach.
Professional Coach Post-HBO Registeropleiding INZICHT Inzicht.
Burn-out Preventie en Herstel. Coaching voor Kinderen en Jongvolwassenen. Onze visie en werkwijze. Locaties en faciliteiten. Kwaliteit en certificeringen. Post-HBO Registeropleiding tot Professional Coach. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Learningtrack Personal Development Entrepreneurs. Masterclass Systemisch Coachen. Masterclass Coachen op Kern-emoties. Masterclass Executive Business Coaching. Masterclass Intuïtief Coachen. Over organisatie ontwikkeling. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Teamtraining Feedback en Communicatie. Teamtraining Emotionaliteit versus Professionaliteit. Teamcoaching en MT-begeleiding. Coaching on the Job. Burn-out Preventie en Herstel. Coaching voor Kinderen en Jongvolwassenen. Onze visie en werkwijze. Locaties en faciliteiten. Kwaliteit en certificeringen. In contact met Inzicht. Kom in contact met een van onze coaches voor een kennismakingsgesprek. Huis ter Duinstraat 27. 2202 CS Noordwijk. 3012 KN Rotterdam. 3581 ET Utrecht. 1011 BH Amsterdam. Inzicht op social media.: Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach. Wie zichzelf kent, kent iedereen. In deze erkende coachopleiding wordt een brede vakinhoud met een hoog niveau van persoonlijke bewustwording gecombineerd, wat al ruim 15 jaar resulteert in een veelzijdige en verdiepende opleiding voor professionals en dé stap naar verdieping en specialisatie. In het eerste deel van de coachopleiding staat de basis van coaching centraal: wie ben jij als coach en wat maakt dat je doet wat je doet?
Coaching Voor Mij Opleidingen voor coaches. Bekijk hier een aantal coachopleidingen.
Voor een volwaardige opleiding tot coach vind je hier een aantal opleidingsinstituten. De vermelde coach opleidingen zijn altijd geaccrediteerd door onder andere de NOBCO. Je kan hier complete coachingsopleidingen volgen, of je coachingvaardigheden uitbreiden en verdiepen. Ieder opleidingsinstituut heeft zijn eigen specialismen en zo kan je de coach worden die je wil zijn. Stad: Amsterdam geaccrediteerd: ja. Emotionally Focused Therapy EFT is een nieuwe vorm van relatietherapie. Met EFT verbetert de emotionele verbondenheid van partners in een relatie. EFT is een bewezen effectieve behandelmethode; de meeste echtparen ervaren na EFT meer verbondenheid in hun relatie. Stad: Den Haag geaccrediteerd: ja. Erkende Post HBO Coaching Opleiding. Wil je echt goed leren coachen en mensen een wezenlijke verandering door laten maken? In deze coachopleiding leer je het beste in jezelf en anderen aan te boren. Je leert coachen vanuit je diepste bewustzijn. We werken met een vernieuwende aanpak van bewezen psychologie en tijdloze wijsheid. Je leert wat het beste werkt in deze coach opleiding. Word erkend gediplomeerd coach. Zodat je zelfstandig als coach aan de slag kunt of coaching kunt toepassen in je dagelijks werk.
Toelatingscriteria coaching opleiding Coachfinder, platform voor coaching.
Academie voor Zijnscoaching. 60/125 uur opleiding. Beroepsopleiding tot coach practitioner. LVSC/ CPION SPHBO. Beroepsopleiding tot coach senior practitioner. Beroepsopleiding tot Coach practitioner. Amethist Developing People. Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach. Annet Brinkhuis opleiding. Post-HBO Opleiding loopbaancoach. Associatie voor coaching. Certified professional Coaching deel 1. Associatie voor coaching. Certified professional Coaching deel 2. Associatie voor coaching. Certified Professional Coach deel 1a. Associatie voor Coaching. Certified Professional Coach deel 1b. Associatie voor Coaching. Senior Certified Coach. Associatie voor Coaching. Certified Professional Coach Week. Beroepsopleiding tot Lichaamsgerichte coaching. Registeropleiding tot lifecoach. Avans Hogeschool/Fontys Hogeschool. Professional coach taakbekwaam. Avans Hogeschool/Fontys Hogeschool. Professional coach vakbekwaam. Registeropleiding tot Professioneel Coach; heette voorheen opleiding Opleiding Life Loopbaancoach. NOBCO/ CPION SPHBO. Coachen op de werkvloer. Opleiding Loopbaan en Levenscoach.
HBO Bachelor Toegepaste psychologie Coaching NTI.
Waar kun je aan de slag na de HBO Coaching opleiding? Na afronding van de HBO Psychologie Coaching opleiding kun jij een eigen bureau of praktijk starten voor trainingen en begeleiding. Hier werk je samen met huisartsen, psychologen en psychotherapeuten. Andere werkvelden of beroepen waarin jij aan de slag kunt zijn.: Arbeids en organisatiepsychologie. Kinder en jeugdpsychologie. Psychologie en gezondheid. Sociaal cultureel werker. Je betaalt alleen de eerste 3 jaar lesgeld en examenkosten. Bacheloropleidingen hebben een wettelijke duur van 4 jaar. Bij NTI hanteren we een all-in concept waarbij je alleen lesgeld en examenkosten betaalt. Deze betaal je alleen in de eerste drie studiejaren. Je kunt ook meer tijd nemen voor je studie, bij NTI kun je tot 6 jaar over je studie doen zonder dat er extra kosten in rekening worden gebracht.

Contacteer ons