Op zoek naar opleiding coach trainer?

 
opleiding coach trainer
 
Korte Opleiding Trainer / Coach Intermediair.nl.
We werken deze 2 dagen o.a. met de vakken Creatief Denken, Kleurprofilering, Coaching en Oplossingsgericht Trainen. Je bent twee dagen in een inspirerende energieke omgeving waar je samen met een kleine groep aan de slag gaat om de basis van het trainers en coachvak te leren. Wat leer je in deze Basisopleiding? je ontdekt waar je eigen talenten en tekortkomingen liggen. je krijgt inspiratie om interactief en innovatief te trainingen en te coachen. je krijgt nieuwe werkvormen en methodes aangereikt om mensen te inspireren. je leert hoe je een trainingssessie op moet bouwen. je krijgt een nieuwe visie op trainen en coachen. je leert hoe je je eigen authenticiteit kunt gebruiken om te trainen en te coachen. Inhoud van de opleiding. Tijdens de 5 dagdelen van deze Korte Opleiding tot Trainer/Coach wordt o.a. het volgende behandeld.: In dit blok leer je als trainer diverse werkvormen, methodes en technieken op het gebied van creatief en innovatief denken.
isatraining.nl
Gratis cursus Praktische coachingsvaardigheden.
Wil je persoonlijke begeleiding, feedback en meer oefening, kijk dan eens naar één van de volgende cursussen: Praktische Coachingsvaardigheden of Coachend Leidinggeven. Ben je zelf op zoek naar een coach, kies dan voor een traject Persoonlijke Coaching. De essentie van het coachen. Vertrouwen en gelijkwaardigheid creëren. Vraagtechnieken: luisteren, vragen stellen en doorvragen. Constructief feedback geven en gedrag bespreekbaar maken. Werken met de eigen ervaringen en krachten van de coachee. Plannen maken, opdrachten geven en resultaten evalueren. Google referenties over learnit. Volg deze cursus met een trainer.
https://www.desmet.tv/webinar-amsterdam/
Word professionele coach of geef je coachingskills een boost.
Opleiding tot professionele coach. Opleiding in job coaching voor HR-managers. Opleiding in job coaching voor leidinggevenden. Opleiding tot professionele trainer. Opleiding tot jobcoach. Opleiding tot stress en burn-out coach. Opleiding tot assertiviteitscoach. Opleiding tot perfectionisme en faalangstcoach. Opleiding in team conflict coaching.
Sport-Coach.
Na het behalen van deze bachelor heb je een diploma van trainer, coach en ondernemer op zak. Spreekt dit jou aan? Bekijk dan rustig eens de sites van deze Hogescholen. Mbo of hbo opleiding? Mbo staat voor middelbaar beroepsonderwijs en hbo voor hoger beroepsonderwijs.
Home.
Inneke is LD en Great@work trainer bij De Opleidingscoach. Ze is een. Junior LD consultant. Elisa is studente Arbeids en Organisatiepsychologie aan de Thomas More. Inschrijven nieuwsbrief Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De Opleidingscoach! Blijf op de hoogte. Ook zij kiezen voor de Opleidingscoach. Stagiaire Elisa zet haar schouders mee onder leren. Mijn eerste stageweek zit erop. Zoals verwacht kwam er tijdens de. Hybride leren voor meer leerwinst. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, komt hybride.
Sport-Coach.
Coach Christophe Mertens: Zoals het begrip personal trainer aangeeft, betekent het concept in de eerste plaats het persoonlijk sportief begeleiden van één persoon one on one training op een afgesproken tijdstip. Die sportieve coaching gaat in de meeste gevallen door in een fitnesscentrum.
Opleidingen voor trainers NOCNSF.
In deze online scholing gaan we daarmee aan de slag, zodat jij vol energie en ideeën kan coachen en training geven. Trainer / Coach 4 opleiding. Diverse sportbonden, ALO Amsterdam, ROC Landstede en NOCNSF bieden voor het studiejaar 2019-2020 een trainer-coach opleiding aan op niveau 4 van de KSS Kwalificatiestructuur Sport.
Personal Trainer sportverzorger voltijdse dagopleiding Syntra AB.
Als fitness instructeur begeleid je de sportbeoefenaar echt, maak je in overleg oefenschema's' op en zorg je ervoor dat er veilig en juist wordt gesport. De Personal Trainer geeft advanced training, is nog meer een coach en speelt meer in op het mentale aspect; je leert in deze opleiding hoe je zo'n' micro" teaching" aanpakt.
Trainingsinstituut voor Trainers en Coaches.
Optie aanvraag Meer informatie. Coaching opleiding Post HBO Professioneel Coach. Optie aanvraag Meer informatie. Coachingsopleiding Post HBO professioneel opleiding tot Coach. Optie aanvraag Meer informatie. Coachingsopleiding Post HBO professioneel opleiding tot Coach. Optie aanvraag Meer informatie. Bekijk volledige agenda. Wat zeggen anderen over ons? Lees ervaringen met TC Academy op Springest. Post HBO trainer en coachopleidingen in Rotterdam en Utrecht.
Functional Training Academy.
In privé studio's, gespecialiseerde fitnesszaken, in bedrijven of aan huis groeit de vraag naar gespecialiseerde beweegconsulenten. De opleiding tot Functional Trainer concentreert zich op de begeleiding van klanten los van ingewikkelde fitnesstoestellen maar met gebruik van oefenballen, suspension trainers, kettlebells en allerlei functioneel materiaal. Wie afstudeert, start vaak een eigen P.T.-studio of sluit zich aan bij een bestaande P.T.-studio. Alle lesgevers zijn professionele Functional Trainers in het bezit van een opleiding L.O. en/of kinesitherapie en bovenop baten ze al jarenlang met succes hun eigen trainingsbedrijf uit. Betalen via KMO portefeuille kan gesubsidieerd door PC314 tot 50% terugbetaling. Data, Locaties, Prijzen. POSTGRADUAAT PERFORMANCE COACH.
Personal Trainer SYNTRA Limburg.
Voltijdse dagopleiding Personal trainer sportverzorger. Over de cursus. De opleiding tot Personal Trainer is gestoeld op het beroepskwalificatiedossier Personal Trainer m/v. Een personal trainer werkt voornamelijk in een één-tot-één relatie en volgt zijn klant constant op, zodat deze correct en veilig de oefeningen kan uitvoeren.
Opleiding tot professioneel trainer.
Bij het portfolio wordt trouwens ook een reflectieverslag verwacht van de vorderingen die je in je leerproces gemaakt hebt. Je krijgt als deelnemer een gratis individuele coachingsessie over je vorderingen als trainer bij een HRDA coach naar keuze. Maximum aantal deelnemers: 10. HRDA syllabus Opleiding tot professioneel trainer.

Contacteer ons